FAQ

Ce opțiuni de livrare și de plată oferiți?

Vă vom livra comanda la ușa dumneavoastră prin DHL. Puteți plăti cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs.

În cât timp voi primi biroul după ce l-am comandat?

De obicei, durează între una și trei zile lucrătoare pentru ca biroul să fie livrat. Dacă alegeți un birou cu dimensiuni personalizate, îl vom confecționa pentru dumneavoastră și îl vom expedia în termen de 24 de ore. Vă vom trimite un e-mail sau un mesaj text imediat după ce produsele vor fi la firma de curierat. Veți fi informat cu privire la livrarea efectivă de către firma de curierat aleasă de dumneavoastră.

Trebuie să îmi montez singur biroul?

Livrăm birourile dezasamblate în componentele lor individuale. Acest lucru reduce costurile de transport și salvează mediul înconjurător - livratorul va transporta mult mai multe mese în formă dezasamblată. Sunt incluse instrucțiuni de asamblare detaliate și ușor de înțeles. Este nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a asambla masa și aveți nevoie de o șurubelniță - alte unelte sunt incluse.

Suprafețele de masă au găuri pre-găurite pentru montare?

Vores bordplader har ikke forborede huller. Acest lucru vă permite să alegeți spațierea bazei și plasarea driverului pentru a vă satisface ideile, nevoile și cerințele exacte de instalare și control. Fiecare client preferă o spațiere diferită a bazei mesei și o eventuală suprapunere a marginii blatului de masă față de picioarele mesei, precum și o plasare diferită a driverului. Din acest motiv, plăcile nu au găuri pre-perforate. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o asamblare complicată, trebuie doar să așezați placa pe podea, să puneți baza cu susul în jos pe blatul mesei, să selectați amplasarea dorită și să înșurubați placa și driverul în poziție cu o șurubelniță obișnuită sau fără fir.

Din ce este fabricat blatul biroului?

Blaturile de birou sunt realizate din plăci furnir cu finisaj laminat și margini din ABS de 2 mm. Aceste blaturi sunt marcate și prin abrevierea LTD.

Ce se întâmplă dacă biroul Liftor nu mi se potrivește?

Dacă descoperiți că biroul nu vi se potrivește, ni-l puteți returna în termen de 100 de zile (în ambalajul original). Vă rugăm să ne contactați și ne vom ocupa de returnarea acestuia, în conformitate cu condițiile noastre contractuale de transport.

Cât de lungă este garanția dumneavoastră?

Blatul mesei, scaunele de birou și alte accesorii sunt garantate timp de 2 ani. Garanția biroului poate fi prelungită pentru încă 5 ani, contra cost.

Mișcarea biroului nu funcționează corect, ce trebuie făcut?

Resetați biroul. Când biroul se află în poziția cea mai joasă, atingeți lung butonul „▼” timp de 5 secunde. Biroul se va reseta și se va calibra înălțimea.

Ce se întâmplă cu corpul meu dacă stau jos în cea mai mare parte a zilei?

Corpul uman este conceput pentru a se mișca. Statul excesiv în șezut crește tensiunea arterială, declanșează migrene și provoacă subțierea oaselor, printre altele. De asemenea, este asociat cu un risc mai mare de boli cardiovasculare*, de deces prematur† și de cancer de colon††

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale ridicării în picioare?

Munca în poziție șezândă vă privează de sănătate și eficiență. Cu un birou reglabil, vă veți îmbunătăți concentrarea, veți fi cu până la 45% mai productiv* și veți recăpăta controlul asupra sănătății: veți reduce durerile de spate persistente și excesul de greutate, vă veți ușura zona cervicală și vă veți întări mușchii. Doar 30 de minute de lucru în picioare pe zi întărește mușchii sistemului de stabilizare profundă. Întărirea mușchilor are un efect pozitiv asupra durerilor cronice de spate și a posturii coloanei vertebrale. La statul în picioare corpul dumneavoastră arde mai multe calorii decât șezănd. Studiile arată că munca în picioare pare să scadă glicemia†††† și să prevină apariția obezității.