Birouri

Afișați filtreleAfișați filtrele
Afișați filtrele
Sortați după
Afișare
Filtru
ascundeți filtreleascundeți filtrele
ascundeți filtrele
Dimensiunea plăcii
Grosimea plăcii (cm)
Culoarea blatului
Culoarea picioarelor
Lungimea blatului biroului (cm)
Lățimea plăcii (cm)
Viteză
Capacitate de încărcare
Motor
Comenzi
Modele de birouri

Ce fel de birouri oferim?

Dacă sunteți în căutarea unui birou nou pentru casa, locul de muncă, camera copiilor, atelierul de artă sau școală, acesta este locul potrivit. Alegeți din gama largă de tipuri de birouri pe care le avem disponibile pentru dumneavoastră.

1. Birourile reglabile

Birourile reglabile sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc mai multe opțiuni atunci când lucrează sau studiază și vor să lucreze într-un mod sănătos și eficient. Un birou reglabil vă permite să setați diferite niveluri de înălțime, permițându-vă să lucrați într-o poziție confortabilă și, mai important, să lucrați sau să studiați mai productiv. Birourile reglabile sunt ideale pentru persoanele care suferă de dureri de spate și de cap.

2. Suport birou

Picioarele biroului reglabil în înălțime sunt baze metalice speciale, separate care permit reglarea înălțimii mesei în funcție de nevoile individuale ale utilizatorului. Avantajul achiziționării unui suport de birou independent vă oferă mai multe posibilități de alegere atunci când alegeți un blat de masă. La noi puteți achiziționa un blat de masă separat și puteți alege de asemenea forma, culoarea și dimensiuni diferite pentru a se potrivi cu aceasta.

Variante suport birou:

 • Liftor Entry - un birou manual cu înălțime reglabilă, care dispune de o manivelă manuală pentru reglarea înălțimii. Acest birou este proiectat pentru a permite schimbarea ușoară și convenabilă a înălțimii suprafeței de lucru pentru a se potrivi nevoilor individuale ale utilizatorului, fără a fi nevoie de electricitate.
 • Liftor Up - este un birou electric cu înălțime reglabilă, echipată cu un motor și care se ridică cu ajutorul unui controler încorporat cu două butoane. Birou reglabil pe înălțime are un controler încorporat cu două butoane. Liftor Up are o utilizare foarte simplă. Dispune de un controler încorporat cu două butoane intuitive (săgeți în jos și în sus) pentru ridicarea bazei biroului. Cu o capacitate de încărcare de 70 kg, biroul reglabil pe înălțime Liftor Up oferă suficientă rezistență și stabilitate pentru o varietate de sarcini.
 • Liftor Vision - este un birou înclinabil echipat cu 2 motoare puternice, 1 controler încorporat cu memorie LED care permite ridicarea și coborârea ușoară a înălțimii în funcție de preferințele individuale ale utilizatorului. Biroul reglabil pe înălțime are un controler cu memorie și un afișaj LED. Acesta vă permite să comutați rapid între diferitele poziții de lucru pe care vi le setați.
 • Liftor Expert - este un birou reglabil electric pe înălțime, cu o viteză de 38 mm/s. Liftor Expert are, de asemenea, o rezistență mare la picioare biroului și este capabil să suporte sarcini de până la 125 kg. Liftor Expert este un birou reglabil care este rezistent și stabil chiar și atunci când se folosesc obiecte și echipamente mai grele. Birou reglabil pe înălțime are un controler încorporat cu ecran tactil cu afișaj OLED, 4 poziții de memorie, blocare a controlului și ieșire USB-A.
 • Liftor Magic - este un birou reglabil pe înălțime cu o capacitate de încărcare de 100 kg. Birou reglabil pe înălțime este echipat cu un controler tactil cu funcție de memorie și afișaj OLED. Controlerul permite schimbarea ușoară și intuitivă a înălțimii mesei. Datorită funcției de memorie, puteți salva înălțimea mesei și, de asemenea, puteți preselecta până la patru poziții de înălțime preferate. Liftor Magc este echipat cu o ieșire USB-A care vă permite să vă încărcați convenabil dispozitivele electronice. Viteza suportului biroului reglabil în înălțime este de 38 mm/s.

3. Birouri pentru atelier de lucru

Cu o capacitate de încărcare enormă de până la 220 kg, biroul reglabil este ideal pentru cei care au nevoie de o capacitate mai mare pentru proiectele lor solicitante sau pentru obiectele grele din atelierul lor. Birou reglabil pe înălțime oferă un spațiu amplu pentru lucrul la calculator. Birourile de lucru sunt ideale pentru a fi utilizate într-un depozit sau atelier, dar pot fi amplasate și într-un spațiu din biroul dumneavoastră.

4. Birouri pentru jocuri

Birouri reglabile pe înălțime pentru jocuri sunt special concepute pentru a răspunde nevoilor pasionaților de jocuri și oferă un mediu ergonomic optim pentru sesiunile lungi de jocuri. Această categorie de birouri se remarcă prin mai multe caracteristici cheie, cum ar fi un blat de masă tăiat ergonomic și o capacitate de încărcare ridicată, și oferă adesea opțiunea de a achiziționa un suport pentru tastatură și mouse. Un suport pentru mouse și tastatură este un accesoriu excelent pentru un birou pentru PC.

Variante de birouri pentru jocuri:

 • Liftor Up
 • Liftor Vision
 • Liftor Expert
 • Liftor Magic 

5. Birou de scris și de luat masa

Categoria Birouri de scris și de luat masa oferă o varietate de opțiuni pentru picioarele de masă, inclusiv picioare de masă din metal, elegante și de design, cu diferite opțiuni de design, precum și picioare de masă clasice din lemn.

 1. Picioare de masă din metal: Design modern, elegant și minimalist. Acesta este stilul și senzația picioarelor noastre de masă din metal. Picioarele au diferite stiluri de aspect, de exemplu, forme geometrice sau linii curbe, care conferă mesei un aspect sofisticat și elegant. Picioarele metalice pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi oțel inoxidabil, aluminiu, aliaje metalice sau lemn, pentru a oferi rezistență și stabilitate mesei. Bazele noastre de masă sunt realizate în principal din oțel și lemn (plăci LTD).

 2. Birouri clasice din lemn: O altă parte a suportului de birou sunt birouri clasice din lemn care oferă un aspect tradițional și natural. Birourile din lemn pot fi realizate într-o varietate de decoruri colorate. Birourile din lemn aduc o senzație caldă și primitoare unui spațiu, adăugând în același timp un aspect clasic și rustic.


În categoria birourilor și a celor de luat masa, veți găsi întotdeauna alegerea potrivită pentru gustul, stilul și mediul dumneavoastră.

Sustenabilitatea, pe care o luăm în serios la Liftor

Liftor este specializat în fabricarea de birouri de calitate reglabile pe înălțime, birouri clasice sau mese de sufragerie clasice. Oferim produse de primă clasă. Una dintre inițiativele noastre este plantarea regulată de copaci în regiunea Sumava. În fiecare an, echipa noastră Liftor plantează peste 400 de copaci, contribuind astfel la refacerea resurselor naturale și la îmbunătățirea mediului înconjurător.

„Suntem mândri să ne implicăm clienții în această inițiativă ecologică. Dacă cumpărați un birou de la noi, vom planta un copac pentru dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că achiziția dumneavoastră nu numai că va produce mobilier de calitate și elegant, dar va contribui și la refacerea ecosistemelor forestiere și la reducerea amprentei noastre de carbon.”

Credem că fiecare copac are un rol important în menținerea echilibrului natural, a aerului curat și a biodiversității. Plantăm diferite specii de arbori care sunt potrivite pentru zona respectivă, iar creșterea lor contribuie la bogăția naturii. Eforturile noastre sunt motivate de dorința de a crea un mediu durabil pentru generațiile viitoare.

 • Pentru un birou cumpărat de dumneavoastră ➡️ Plantăm un copac

Alăturați-vă nouă și nu numai că veți obține un birou de calitate pe care vi-l doriți, dar veți participa și la reîmpădurire și la un viitor durabil. Satisfacția dumneavoastră și grija față de natură sunt importante pentru noi. Împreună putem schimba ceva și crea un viitor mai bun.

Ce ne face speciali?

Suntem singurul furnizor de pe piață care oferă producția de blaturi personalizate. Fie că aveți nevoie de un birou la locul de muncă, atelier sau acasă, vă vom face un birou personalizat pe care îl vom expedia în termen de 24 de ore. Acest lucru înseamnă că puteți fi siguri că biroul dumneavoastră va fi exact pe măsura cerințelor dumneavoastră și a spațiului în care intenționați să îl folosiți.

 • Oferim blaturi de birouri pe măsură
 • Producție de blaturi de birouri în termen de 24 de ore
 • Expedierea blatului de birou în termen de 24 de ore

Pentru a vă oferi cele mai bune produse, avem propriul atelier de tâmplărie, unde acordăm atenție fiecărui detaliu. Meșterii noștri experimentați garantează o producție de înaltă calitate și o manoperă precisă. Acest lucru ne permite să îndeplinim chiar și cele mai exigente cerințe.

Credem în calitatea produselor noastre, motiv pentru care oferim clienților noștri o garanție de 5 ani pentru toate birourile noastre. Pentru noi, aceasta este o dovadă a încrederii noastre în procesul de fabricație și în materialele utilizate. Aveți, de asemenea, opțiunea de a profita de o perioadă de retur de 100 de zile, astfel încât să puteți fi complet încrezători că sunteți mulțumiți de achiziția dumneavoastră.

 • Garanție 5 ani
 • 100 de zile pentru a returna bunurileí

Dorim, de asemenea, să vă oferim cea mai bună alegere posibilă de culori pentru blaturile de birou, motiv pentru care vă oferim posibilitatea de a vă trimite gratuit o mostră de decor. Acest lucru vă permite să evaluați calitatea, aspectul și culoarea blaturilor noastre de birou în mod direct acasă la dumneavoastră înainte de a decide ce opțiune de culoare să alegeți. Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră!

 • Trimiterea gratuită a până la 4 mostre de decor
 • Alegerea din 15 decoruri de culoare

Liftor vă recomandă: Liftor Expert birou reglabil pe înălțime

Liftor Expert este cel mai popular și cel mai bun birou reglabil pe înălțime dintre toate tipurile de birouri reglabile. Acest birou aduce multe caracteristici și beneficii excelente care vă permit să vă personalizați în mod optim spațiul de lucru în funcție de nevoile dumneavoastră.

  1. Capacitatea picioarelor biroului de până la 125 kg: Liftor Expert este proiectată pentru a rezista la condiții de lucru dificile și pentru a oferi rezistență și stabilitate.

  2. Două motorașe pentru o reglare lină: datorită celor două motoare, puteți regla cu ușurință și fără probleme înălțimea biroului dumneavoastră pentru a găsi poziția ergonomică ideală.

  3. Viteza de ridicare 38 mm/s: Liftor Expert vă va uimi cu eficiența sa, deoarece se ridică la 38 mm/s, ceea ce înseamnă că puteți trece ușor și rapid de la o înălțime la alta.

  4. Liftor Expert este simplu și intuitiv de utilizat cu ajutorul controlerului LED sensibil la atingere cu intrare USB-A. În plus, are o intrare USB-A, astfel încât să vă puteți conecta și reîncărca cu ușurință dispozitivele.

  5. Poziții memorabile ale înălțimii: Biroul este echipată cu o funcție de poziție memorabilă, care vă permite să reveniți rapid la înălțimile preferate prestabilite.

  6. Sistem anti-coliziune: Siguranța este prioritatea noastră. Liftor Expert este echipat cu un sistem anticoliziune care detectează obstacolele și se oprește pentru a preveni orice daune.

  7. Înălțimea minimă de ridicare 58 cm: Datorită înălțimii minime de ridicare reduse, puteți regla cu ușurință biroul pentru o poziție de șezut.

  8. Înălțimea maximă de ridicare de 123 cm: Cu o înălțime maximă de ridicare de 123 cm, puteți regla biroul la înălțimea ideală de lucru pentru a sta în picioare sau pentru a-l utiliza cu scaune înalte.

  9. Design modern și materiale de calitate: Liftor Expert combină designul modern cu o construcție solidă și materiale de calitate pentru a asigura o durată de viață lungă și fiabilitate.

  10. Garanție îndelungată: Liftor Expert beneficiază de o garanție îndelungată de 5 ani, ceea ce vă oferă încredere și siguranță în calitatea acestui birou.

 

Liftor vă recomandă: Birou clasic Liftor Union

Descoperiți cea mai bine vândută masă de birou și de bucătărie - Liftor Union. Acest birou aduce o combinație de picioare din oțel puternice și stabile cu un design minimalist care va atrage literalmente pe oricine.

 1. Picioare de oțel robuste și stabile: Liftor Union are picioare din oțel care oferă rezistență și stabilitate pentru a vă asigura că biroul dumneavoastră va rezista în timpul utilizării intense.

 2. Design minimalist, cu picioare în formă dreptunghiulară: Biroul impresionează prin aspectul său simplu și elegant, datorită formei dreptunghiulare a picioarelor, care adaugă o notă modernă spațiului dumneavoastră.

 3. Plăcile de PAL masiv: biroul este fabricat din plăcile de PAL masiv de înaltă calitate, care sunt rezistente și de lungă durată.

 4. Dimensiunea blatului biroului: Blatul biroului este proiectat la o înălțime de 71 cm și o adâncime de 60 cm.

 5. Liftor Union este proiectat să suporte o sarcină maximă de până la 100 kg, ceea ce înseamnă că puteți așeza confortabil pe el obiectele și echipamentele de care aveți nevoie.

 6. Materiale de înaltă calitate: Folosim numai materiale de înaltă calitate în producția Liftor Union pentru a asigura durabilitatea, rezistența și longevitatea acestuia.

 7. Utilizare versatilă: Designul său versatil face ca Liftor Union să fie o alegere ideală nu doar pentru un birou, ci și ca masă de bucătărie elegantă și funcțională.

 8. Asamblare ușoară: biroul este livrat cu instrucțiuni de asamblare precise și clare care vă permit să vă asamblați noul birou rapid și ușor.

 9. Liftor Union combină farmecul natural al lemnului cu aspectul modern al metalului, creând un element armonios și de bun gust pentru interiorul dumneavoastră.

 10. Fiabilitate și garanție: avem încredere în calitatea produselor noastre, de aceea oferim o garanție de 5 ani pentru masă.