Birouri reglabile

Afișați filtreleAfișați filtrele
Afișați filtrele
Sortați după
Afișare
Filtru
ascundeți filtreleascundeți filtrele
ascundeți filtrele
Dimensiunea plăcii
Grosimea plăcii (cm)
Culoarea blatului
Culoarea picioarelor
Lungimea blatului biroului (cm)
Lățimea plăcii (cm)
Viteză
Capacitate de încărcare
Motor
Comenzi
Modele de birouri

Birou reglabil pe înălțime

Există multe birouri reglabile pe înălțime, dar nu toate îndeplinesc cerințele dumneavoastră de calitate așa cum o fac ale noastre!
De aceea, este important să găsiți biroul reglabil pe înălțime potrivit. Care este scopul de a obține un birou reglabil pe înălțime?
De ce ar trebui să investiți așa de mulți bani într-un birou reglabil pe înălțime față de un birou tradițional la preț mai accesibil?

De ce să obțineți un birou reglabil pe înălțime?

Un birou reglabil va crește eficiența și productivitatea muncii dumneavoastră.

Un birou reglabil pe înălțime vă poate ajuta să vă creșteți eficiența și productivitatea muncii în mai multe moduri:

 • Îmbunătățirea concentrării: biroul reglabil vă permite să vă schimbați poziția corpului în timp ce lucrați, ceea ce vă poate ajuta să vă mențineți mintea proaspătă și să vă îmbunătățiți concentrarea.
 • Schimbarea mediului: Atunci când stați în picioare sau în aceeași poziție pentru perioade lungi de timp, corpul și mintea dumneavoastră pot deveni obosite. Un birou reglabil vă permite să vă schimbați mediul, oferindu-vă o nouă energie și motivație.
 • Confort mai bun: Un birou reglabil vă permite să vă poziționați biroul pentru a fi cât mai confortabil pentru corpul dumneavoastră. Acest lucru reduce riscul de dureri de spate și alte probleme asociate cu statul șezutul neergonomic.
 • Flexibilitate sporită: biroul reglabil vă permite să schimbați cu ușurință poziția între a sta jos și a sta în picioare. Acest lucru vă permite să fiți mai flexibil și să vă adaptați la diferite situații, ceea ce vă poate crește eficiența și productivitatea.
 • Creșterea activității: atunci când stați în picioare sau vă mișcați în timp ce lucrați, ardeți mai multe calorii și vă îmbunătățiți sănătatea și bunăstarea mentală. Acest lucru vă poate crește activitatea și energia în timpul zilei.

Utilizând un birou reglabil, puteți obține o eficiență cu până la 45%* mai mare.

Este important de reținut că simpla utilizare a unui birou de poziționare nu este suficientă pentru a crește eficiența și productivitatea. Este, de asemenea, important să urmați bunele obiceiuri de lucru, cum ar fi planificarea și organizarea muncii, luarea pauzelor de odihnă, iluminarea adecvată și alți factori care vă pot afecta performanța.

 Cum să alegeți un birou reglabil?

 

Atunci când alegeți un birou, este important să luați în considerare mai mulți factori pentru a vă asigura că biroul reglabil pe înălțime este potrivit pentru nevoile dumneavoastră și vă îndeplinește exact cerințele. Atunci când alegeți un birou înclinabil, este important să vă concentrați asupra:

1. Dimensiunii biroului reglabil

Luați în considerare spațiul pe care îl aveți la dispoziție și de cât de mare birou aveți nevoie. Este important ca biroul să nu fie prea mare sau prea mic pentru spațiul în care va fi amplasată. De asemenea, stabiliți de cât de mare suprafață de lucru aveți nevoie pentru munca dumneavoastră.

La toate birourile reglabile Liftor, puteți configura înălțimea, lățimea și grosimea pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Puteți configura singur totul simplu și ușor într-o idee vizuală. Vă puteți configura masa reglabilă pe înălțime aici. 

Dimensiunile blatului biroului pot fi:

 • Lățime de la 90 la 220 cm
 • Adâncime de la 50 la 100 cm
 • Grosimea blatului de birou
  • 18 mm
  • 25 mm
  • 36 mm

2. Materialul blatului de birou

Alegeți un material de bună calitate pentru biroul reglabil pe înălțime. Puteți alege dintre tabla laminată LTD, lemn masiv, bambus sau tabla specială pentru gaming. Un birou din tablă LTD este alegerea tradițională pentru un birou, este ușor de întreținut și va rezista mulți ani.
 

Ce fel de materiale pentru blatul de birou sunt disponibile?

 • Blaturi de birou laminate (LTD): acesta este un material care constă în straturi de felii subțiri de lemn care sunt lipite între ele cu ajutorul cleiului și al presiunii înalte. Blaturile de birou din laminat LTD sunt foarte rezistente la abraziune și zgârieturi și, prin urmare, sunt folosite pentru a face birouri la locuri de muncă și acasă.

 • Blaturi din lemn masiv: Lemnul masiv este considerat un material de înaltă calitate pentru fabricarea birourilor, deoarece este rezistent la abraziune și zgârieturi. Lemnul masiv este un material lemnos care este realizat dintr-o singură bucată de lemn. Acest lucru înseamnă că întregul blat al biroului este realizat dintr-o singură bucată de lemn. Blatul de birou din lemn masiv este apreciat pentru aspectul său natural și pentru caracteristicile sale unice. Fiecare bucată de lemn are propria sa textură și culoare, ceea ce face ca fiecare blat de birou din lemn masiv să fie original. Aceste plăci sunt de obicei mai scumpe decât plăcile fabricate din alte materiale, cum ar fi laminatele sau plăcile din PAL furniruit.

 • Blaturile din bambus: un blat din bambus este o placă de birou realizată din lemn de bambus. Bambusul este un material durabil și cu creștere rapidă, ceea ce îl face o soluție ecologică pentru fabricarea plăcilor.

Blatul de birou din bambus are mai multe avantaje:

 • Este foarte dur și rezistent
 • Rezistent la zgârieturi și la uzură
 • Blatul de birou din bambus este, de asemenea, rezistent la apă și la umiditate
 • Are un aspect natural, cu o textură și o culoare frumoasă

3. Spațiu de depozitare

Dacă aveți nevoie să țineți la îndemână obiecte de birou atunci când vă ridicați biroul la înălțime, luați în considerare un birou care poate fi îmbunătățit cu accesorii pentru spațiu de depozitare. Birouri reglabile electrice moderne care au opțiunea de a adăuga accesorii de birou, cum ar fi sertarele speciale de montare, dulapurile sau organizatoarele clasice de cabluri, vă pot ajuta cu ușurință să vă păstrați spațiul de lucru organizat.

4. Proiectarea biroului reglabil pe înălțime

Atunci când alegeți designul unui birou reglabil pe înălțime, aspectul acestuia ar trebui să joace un rol important. Gândiți-vă ce design de birou doriți de fapt să se potrivească la locul de muncă, bucătărie sau în atelierul dumneavoastră. Puteți alege între construcția din lemn a picioarelor clasice sau construcția din oțel a suporturilor de birou stabile. De exemplu, mesele de birou moderne cu înălțime reglabilă, cu design minimalist, sunt potrivite pentru birourile moderne, în timp ce o masă clasică din lemn poate fi potrivită pentru un birou rustic.

5. Culoarea blatului și a suportului

Culoarea biroului depinde de mai mulți factori la alegerea acestuia, inclusiv de stilul camerei în care va fi amplasat biroul și de gustul dumneavoastră personal. Culoarea blatului și a suportului biroului determină în mare măsură atmosfera din încăpere.

 • De exemplu, culorile mai deschise, cum ar fi albul, lemnul deschis sau albastrul deschis, vor adăuga energie unei încăperi.
 • Culorile neutre, cum ar fi gri sau maro, sunt ideale pentru un aspect mai tradițional și confortabil.
 • Culorile mai închise ale blatului biroului, cum ar fi negru sau maro închis, evocă un sentiment de eleganță și demnitate. Lemnul și culorile mai închise la culoare creează o impresie de autoritate și credibilitate..

6. Funcționalitate și calitate

Funcționalitatea unui birou reglabil pe înălțime este, de asemenea, un factor important în alegerea unui birou. Luați în considerare dacă biroul are o structură stabilă, suprafețe durabile și dacă este fabricat din materiale de calitate. Un birou de calitate ar trebui să vă ofere suficientă funcționalitate, calitate și să reziste mulți ani.

Ce formă de blat de birou ar trebui să aleg?

 

Blatul de bază pentru un birou reglabil este disponibil în mai multe forme în care poate fi tăiat. În mod standard, producem dimensiuni ale blatului de la 118 x 60 cm la 180 x 80 cm, sau puteți proiecta propria sa dimensiune.

Puteți alege dintre următoarele forme de blat de birou:

 • Colțuri rotunjite
 • Decupaj în partea superioară a biroului
 • Decor orizontal al blatului de birou
 • Decorul vertical al biroului
 • Doză trecere de cablu în mijloc, în dreapta sau în stânga 

Materiale de înaltă calitate

Cu birou reglabil pe înălțime, aveți posibilitatea de a crea un birou personalizat care să se adapteze nevoilor dumneavoastră individuale.

Oferind până la 15 decoruri de culori diferite, alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine stilului și gustului dumneavoastră. Preferați un aspect tradițional din lemn, culori moderne și îndrăznețe ale blatului sau un aspect mai întunecat al blatului?

Nu sunteți sigur ce culoare să alegeți pentru blatul biroului? Sunteți îngrijorat că opțiunea de culoare pe care o alegeți va fi de fapt diferită de ceea ce vedeți pe internet? Liftor vă oferă posibilitatea de a vă trimite prin poștă, la domiciliu sau la birou, 4 mostre de culori de decoruri.

Oferim 15 decoruri de culori:

 • Stejar Sorano deschis, Stejar Halifax nisipos spre gri, Stefaj Halifax staniu.
 • Nuc Dijon Natural, Stejar Santa Fe Vintage, Stejar Sherman Cognac Brown
 • Pin Pasadena, Pin Bramberg, Cireș Locarno
 • Mesteacăn Mainau, negru, alb, roz fucsia
 • Albastru Horizon, Gri Arctic

Fiecare dintre blaturile noastre de birou este însoțit de un certificat ecologic, care garantează că materialul provine din surse sustenabile și respectă standarde stricte de mediu. Următoarele certificate pe care le-au primit blaturile noastre de birou demonstrează angajamentul nostru față de protecția mediului:

 • ECO LABEL: Certificatul ECO LABEL este un certificat european de mediu acordat produselor și serviciilor care au un impact redus asupra mediului.
 • EPD (Environmental Product Declaration): Certificarea EPD oferă informații transparente cu privire la impactul de mediu al unui produs pe tot parcursul ciclului său de viață.
 • FSC (Forest Stewardship Council): Certificarea FSC este standardul internațional pentru silvicultură durabilă.
 • PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification): Certificarea PEFC este un alt sistem internațional pentru silvicultură durabilă.

Ce model de birou reglabil pe înălțime să aleg?

Liftor Entry, birou reglabil manual Liftor Entry

1. Liftor Entry birou reglabil manual Liftor Entry

Liftor Entry se poate controla de o manivelă manuală care permite reglarea ușoară a înălțimii biroului cu o precizie de 10 mm. Birourile au o capacitate de încărcare de până la 70 kg, astfel încât vă puteți baza pe stabilitatea și rezistența sa.

Înălțimea minimă a picioarelor biroului este de 71,5 cm, iar înălțimea maximă este de 119,5 cm, ceea ce vă permite să ajustați înălțimea biroului în funcție de nevoile dumneavoastră individuale. Biroul reglabil pe înălțime cu reglare manuală Liftor Entry este ideal pentru blaturi cu dimensiuni cuprinse între 100 x 50 cm și 160 x 80 cm.

Liftor Entry oferă un raport calitate-preț foarte bun, îndeplinind în același timp toate cerințele pe care le așteptați de la un birou reglabil de calitate. Cu ajutorul acestuia, vă puteți regla ușor și convenabil înălțimea de lucru pentru a vă simți confortabil și productiv pe tot parcursul zilei.


Caracteristici ale biroului manual Liftor Entry:

  • Controlul manual - funcționează chiar și fără acces la electricitate
  • Manivela pentru reglarea înălțimii (rotație = 10mm)
  • Capacitate de încarcare 70 kg
  • Înălțimea min. 71,5 cm, înălțime max. 119,5 cm
  • Potrivit pentru blaturi de la 100 x 50 cm până la 160 x 80 cm

Birou reglabil pe inaltime Liftor Up

2. Masa de poziționare electrică Liftor Up

Cauți un birou reglabil pe înălțime care să corespundă nevoilor dumneavoastră, dar nu doriți să cheltuiți mulți bani? Liftor Up este cea mai ieftină opțiune de birouri reglabile electrice de pe piață, oferind în același timp o mulțime de caracteristici excelente.

Acest birou este echipat cu un motor cu o capacitate de încărcare de până la 70 kg și o viteză de ridicare a mesei de 25 mm/s. Este potrivit pentru blaturi de lucru de 90 x 50 până la 160 x 80 cm și vine cu un control intuitiv cu două butoane care permite reglarea ușoară și rapidă a înălțimii mesei.

Birou reglabil pe înălțime Liftor Up oferă o gamă de înălțime de la 71 cm la 121 cm, ceea ce înseamnă că se poate adapta cu ușurință nevoilor și cerințelor dumneavoastră ergonomice. În plus, masa este ușor de asamblat și utilizat.


Caracteristici ale mesei electrice Liftor Up:

  • Control cu două butoane (sus și jos)
  • 1 motor
  • Capacitate de încărcare 70 kg
  • Înălțimea min. 71 cm, înalțimea max 121 cm
  • Potrivit pentru blaturi de la 90 x 50 cm până la 160 x 80 cm
 

Birou reglabil pe inaltime Liftor Rise

3. Birou reglabil electric Liftor Rise

Vă prezentăm biroul nostru reglabil unic Liftor Rise - o alegere excelentă care răspunde nevoilor dumneavoastră și oferă o mulțime de caracteristici excelente. Liftor Rise are picioare stabile cu 2 segmente și este echipat cu un controler de memorie cu afișaj LED. Acest birou reglabil pe înălțime este alimentat de un motor cu o viteză de ridicare de 20 mm/s și o capacitate de încărcare de până la 150 kg.

Biroul reglabil pe înălțime Liftor Rise este alegerea ideală pentru blaturi cu dimensiuni cuprinse între 105 x 60 cm și 180 x 80 cm. Controlerul său intuitiv permite reglarea ușoară a înălțimii, ceea ce promovează o ergonomie adecvată și o poziție de lucru sănătoasă.

Liftor Rise este practic și pentru spațiile comune, deoarece se adaptează cu ușurință la nevoile și preferințele diferiților utilizatori. Puteți fi sigur că acest birou reglabil pe înălțime vă va oferi confort, flexibilitate și productivitate în munca de zi cu zi.

Caracteristici ale biroului electric Liftor Rise:

 • Controler de memorie cu afișaj LED
 • 1 motor
 • Capacitate de încărcare 150 kg
 • Înălțime min. 72 cm, înălțime max 120 cm
 • Potrivit pentru plăci de la 105 x 60 cm până la 180 x 80 cm

Birou reglabil în înălțime Liftor Vision

4. Birou reglabil electric Liftor Vision

Căutați o modalitate modernă și convenabilă de a vă îmbunătăți mediul de lucru? Dacă da, avem soluția perfectă pentru dumneavoastră! Liftor Vision este cea mai bine vândută variantă a biroului reglabil electric, care vă permite să schimbați ușor și convenabil înălțimea biroului de lucru pentru a obține o poziție de lucru mai sănătoasă și mai ergonomică.

Liftor Vision este echipat cu două motoare și poate gestiona cu ușurință sarcini de până la 100 kg. Viteza de ridicare a biroului este de 35 mm/s respectabilă, ceea ce înseamnă că înălțimea biroului se schimbă ușor și rapid. Controlul biroului este foarte simplu datorită controlerului cu memorie și afișaj LED. Biroul este potrivit pentru blatul cu dimensiuni de la 110 x 60 până la 180 x 80 cm.

Biroul reglabil pe înălțime Liftor Vision are o înălțime minimă de 62 cm și o înălțime maximă de 127 cm, astfel încât să puteți regla rapid și ușor înălțimea biroului pentru a se potrivi nevoilor și stilului dumneavoastră de lucru. Indiferent dacă doriți să utilizați biroul stând în picioare sau în șezut.

Caracteristici ale mesei reglabile electrice Liftor Vision:

  • Controler cu memorie și afișaj LED
  • 2 motoare
  • Capacitate de încărcare 100 kg
  • Înălțime min. 62 cm, înălțime max. 127 cm
  • Potrivit pentru blaturi de la 110 x 60 cm până la 180 x 80 cm

Birou reglabil în înălțime Liftor Expert

5. Birou reglabil electric Liftor Expert

Căutați un birou modern și de înaltă calitate, reglabil pe înălțime, care să vă satisfacă toate cerințele? Biroul reglabil Liftor Expert este alegerea ideală pentru dumneavoastră. Acest birou reglabil electric este echipat cu 2 motoare cu o capacitate de încărcare de până la 125 kg, ceea ce îl face cel mai puternic model de pe piață. Viteza sa de ridicare a biroului atinge 38 mm/s.

Controlerul tactil cu memorie și afișaj LED vă permite să reglați cu ușurință înălțimea și să o adaptați nevoilor dumneavoastră. Controlerul tactil are 4 sloturi de memorie, o ieșire USB-A și un bloc de control. De asemenea, echipat, ca orice birou electric, cu sistem anti-coliziune, Liftor Expert se asigură că biroul se oprește dacă se lovește de un obstacol.

Liftor Expert este potrivit pentru blaturi care măsoară 110 x 60 până la 220 x 110 cm. Înălțimea minimă a biroului este de 58 cm, iar înălțimea maximă este de până la 123 cm. Aceasta înseamnă că puteți regla cu ușurință înălțimea biroului în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră.

Caracteristici ale biroului electric Liftor Expert:

  • Controler tactil cu memorie și afișaj LED, 4 poziții de memorie, ieșire USB-A, blocare control
  • 2 motoare
  • Capacitate de încărcare 125 kg
  • Înălțimea min. 58 cm, înălțimea max. 123 cm
  • Potrivit pentru blaturi de la 110 x 60 cm până la 220 x 100 cm

Birou Liftor Magic reglabil în înălțime

6. Birou reglabil electric Liftor Magic

Căutați un birou reglabil electric modern și practic, cu o capacitate mare de încărcare și viteză de ridicare? Așadar vă prezentăm Liftor Magic - un birou cu 2 motoare și o capacitate de încărcare de până la 100 kg. Datorită vitezei de ridicare a mesei de 38 mm/s, vă veți putea adapta rapid și ușor nevoilor dumneavoastră.

Biroul Liftor Magic are un controler tactil modern cu memorie și un afișaj LED. Controlerul tactil are 4 sloturi de memorie, o ieșire USB-A și un bloc de control. În plus, include un sistem anti-coliziune pentru a vă asigura siguranța și pentru a vă proteja biroul de deteriorare.

Biroul electric Liftor Magic este ideal pentru plăci cu dimensiuni de la 110 x 60 la 220 x 110 cm. Înălțimea minimă a mesei este de 60 cm, iar înălțimea maximă este de 125 cm, ceea ce vă permite să adaptați înălțimea biroului la nevoile dumneavoastră individuale.

Suportul biroului are un design practic de picioare stabile și metalice în forma de C, care permit mai mult spațiu sub birou și vă oferă diverse opțiuni pentru accesorii.

Caracteristici ale biroului electric Liftor Magic:

  • Controler tactil cu memorie și afișaj LED, 4 poziții de memorie, ieșire USB-A, blocare control
  • 2 motoare
  • Capacitate de încărcare 100 kg
  • Înălțimea min. 60 cm, inalțimea max. 125 cm
  • Potrivit pentru blaturi de la 110 x 60 cm până la 220 x 100 cm

Un mediu de lucru mai sănătos cu un birou reglabil pe înălțime

Birou reglabil (cunoscut și ca un birou reglabil pe înălțime) are multe beneficii pentru sănătate, mai ales dacă petreceți ore lungi stând în picioare sau șezând la serviciu. Unele dintre aceste beneficii sunt:

 • Reducerea durerii de spate: Un birou reglabil vă permite să vă schimbați poziția corpului în timp ce lucrați, ceea ce poate reduce presiunea asupra coloanei vertebrale și a mușchilor spatelui. Acest lucru poate reduce riscul de dureri de spate cauzate de starea prelungită stând în picioare sau șezând.

 • Îmbunătățește circulația sângelui: atunci când stați în picioare sau stați într-o poziție pentru o lungă perioadă de timp, circulația sângelui în organism se poate agrava. Biroul reglabil vă permite să schimbați poziția și, astfel, să susțineți circulația sângelui.

 • Risc redus de obezitate și boli de inimă: un stil de viață sedentar este asociat cu un risc mai mare de obezitate și boli de inimă. Un birou reglabil vă permite să stați și să vă mișcați în timp ce lucrați, ceea ce poate ajuta la reducerea acestui risc.

 • Îmbunătățirea concentrării și productivității: un birou reglabil vă permite să vă schimbați poziția corpului în timp ce lucrați, ceea ce vă poate ajuta să vă păstrați mintea proaspătă și să vă îmbunătățiți concentrarea și productivitatea.

 • Reducerea stresului: schimbarea poziției corpului poate ajuta la reducerea stresului și anxietății asociate stării prelungite stând în picioare sau șezând la locul de muncă.

Trebuie remarcat faptul că atunci când utilizați un birou reglabil, este important să respectați ergonomia adecvată și să reglați biroul astfel încât să fie cât mai confortabil pentru corpul dumneavoastră.

Să stați 8 ore pe zi vă face rău

Modul actual de viață, în care ne petrecem o parte semnificativă a zilei șezând și mașinile și dispozitivele electronice fac o mare parte din muncă pentru noi, este contrar sensului la ce ne-am adaptat noi ca specie.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, un european stă în medie 9 ore pe zi.

Asta cauzează:

 • dureri de spate
 • luarea în greutate
 • scăderea capacității pulmonare
 • creșterea tensiunii arteriale
 • probleme digestive
 • risc crescut de cancer de colon
 • risc crescut de boli cardiace și vasculare
 • viață mai scurtă

Birou reglabil: un sfat pentru o utilizare corectă

Indiferent dacă lucrați acasă sau la birou, cu birourile reglabile pe înălțime preveniți durerile de spate și gât. Dacă dețineți un birou reglabil pe înălțime, acordați atenție următoarelor sfaturi:

 • 1. Înălțimea corectă a biroului: Înălțimea corectă a biroului ar trebui să fie astfel încât, atunci când stați, coatele să se poată sprijini pe birou și încheieturile să fie la nivel cu suprafața biroului. Când stați în picioare, biroul trebuie reglat astfel încât încheietura mâinii să nu fie întinsă.

 • 2. Poziția corectă de ședere: Când stați la un birou reglabil pe înălțime, picioarele trebuie să fie pe pământ și spatele trebuie să fie drept.

 • 3. Acordați atenție ergonomiei adecvate: ergonomia locului dumneavoastră de muncă poate ajuta, de asemenea, la minimizarea durerii și a oboselii. Luați în considerare utilizarea unui scaun ergonomic, suport pentru monitor sau suport pentru laptop.

Dacă petreceți ore îndelungate la birou, ar trebui să schimbați în mod regulat înălțimea biroului și să vă schimbați poziția de cel puțin 2-3 ori într-o oră.

Birouri reglabile electrice Liftor Magic și Liftor Expert au o funcție de memento în picioare pe controler, trebuie doar să setați timpul de memento dorit, iar controlerul vă va da un semnal să vă ridicați.

Ar trebui să stați pe un scaun la birou timp de 60% din ziua de lucru, să stați în picioare 30% și să mergeți intenționat 10%.

Birou reglabil electric pe înălțime: întrebări frecvente

 

Care este mărimea biroului reglabil pe înălțime și va fi suficient pentru înălțimea mea?

- - Fiecare dintre birourile noastre reglabile are o gamă individuală de picioare. Biroul nostru Liftor Vision are cea mai largă gamă de picioare de birou. Înălțimea minimă a picioarelor biroului poate fi reglată de la 62 cm la o înălțime maximă de 127 cm. Dacă biroul are o înălțime maximă reglabilă de 127 cm, se recomandă ca o persoană să aibă în jur de 200 cm înălțime pentru a folosi masa confortabil.
 

Cât de repede poate fi schimbată înălțimea mesei și poate fi setată exact la o anumită înălțime?

- - Viteza de ridicare a picioarelor depinde de tipul de suport al biroului selectat și de înălțimea persoanei. Liftor Up are o viteză a picioarelor de 25 mm/s, astfel încât puteți ridica biroul în poziția dorită în doar 7 secunde dacă aveți 170 cm înălțime. Liftor Expert și Liftor Magic sunt printre cele mai rapide birouri reglabile pe înălțime de pe piață, ridicând cu o viteză de 38 mm/s.

Care este limita maximă de greutate a biroului și pot pune în siguranță toate uneltele și echipamentele mele de lucru pe acesta?

- - Da, fiecare birou Liftor are opțiunea de a adăuga accesorii la biroul reglabil pe înălțime. Limita fiecărui birou este individuală în funcție de alegerea picioarelor biroului. Capacitatea minimă de încărcare a mesei o are Liftor Up 70 kg, iar capacitatea maximă de încărcare o are are Liftor Expert 125 kg.

Care este finisajul biroului și va fi rezistent la zgârieturi?

- - Da, blaturile noastre sunt rezistente la zgârieturi și sunt ușor corectat. Blatul biroului este realizat din vopsea pulbere, adică suprafața este acoperită cu vopsea pulbere care se aplică electrostatic și apoi se încălzește pentru a forma un strat durabil și solid. Acest proces creează un finisaj dur și durabil, care este în general rezistent la zgârieturi și uzură.

Cum este conectat biroul și voi avea nevoie de o conexiune la rețea?

- - Birou reglabil electric pe inaltime, pentru a indeplini functia de ridicare si coborare a mesei, va avea nevoie de o alimentare cu energie electrică, fară de care biroul nu poate fi ridicat.
Dacă nu aveți posibilitatea de a se conecta la energie electrică, avem pentru dumneavoastră un model special de birou Liftor Entry reglabil manual pe înălțime, care se ridică manual cu ajutorul unui mâner rotativ.