Cadre birouri reglabile

Afișați filtreleAfișați filtrele
Afișați filtrele
Sortați după
Afișare
Filtru
ascundeți filtreleascundeți filtrele
ascundeți filtrele
Înălțimea reglabilă
Viteză
Capacitate de încărcare
Motor
Comenzi
Culoare

O selecție de cadru birou reglabil pe înălțime

 

Oferim cadre birouri reglabile pe înălțime, vândute separat de la marca Liftor.

Avem o gamă largă de suporturi în 5 variante diferite. Vă oferim nu numai flexibilitate, ci și posibilitatea de a vă crea propriul birou conform dorințelor dumneavoastră.

De ce să alegeți suport separat pentru birou?;

 • Flexibilitate și adaptabilitate: suport separat a biroului vă permite să personalizați biroul în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră. Puteți alege un blat de birou care vă place și îl puteți combina cu un cadru birou reglabil pe înălțime de la Liftor.
 • Ergonomie și sănătate: Cadru birou reglabil pe înălțime vă permite să schimbați ușor și simplu înălțimea biroului, permițându-vă să lucrați în poziția ergonomică corectă. Acest lucru poate ajuta la prevenirea durerilor de spate și a încordării.
 • Posibilități creative: Suporturile de sine stătătoare de la Liftor deschid ușa către posibilități nelimitate de design. Vă puteți alege propriul blat, material și stil pentru a crea un birou unic, care să se potrivească spațiului dumneavoastră.

Cadru birou reglabil de sine stătătoare sunt concepute pentru oricine care caută o soluție flexibilă și personalizabilă pentru biroul său.

Sunt ideale pentru case, locuri de muncă, spații de coworking și alte medii de lucru în care ergonomia și confortul la muncă sunt importante.

Ce suporturi de birou oferim pentru un birou reglabil pe înălțime?

Liftor Entry: este singurul nostru model de birou reglabil pe înălțime care este ridicat cu ajutorul unui mâner manual. Biroul este echipat cu un suport cu 2 segmente si un maner manual retractabil.

 • mâner manual
 • sarcina maximă 70 kg

Liftor Up: este un suport pentru birou autonom, cu 2 segmente, care are un controler simplu încorporat cu două butoane.

 • viteza de ridicare a suportului 25 mm/s
 • sarcina maximă 70 kg

Liftor Vision: cea mai bine vândută variantă de suport pentru birouri cu 2 motoare și controler de memorie încorporat cu afișaj LED și sistem anti-coliziune.

 • viteza picioarelor reglabile pe înălțime 35 mm/s
 • capacitatea maximă de încărcare a suportului biroului 100 kg

Liftor Expert: cea mai populară versiune a picioarelor Premium cu 3 segmente.Suportul biroului este echipat cu un controler LED tactil încorporat cu memorie pentru 4 poziții memorabile, o blocare pentru copii, o ieșire USB-A și, bineînțeles, un sistem anti-coliziune.

 • viteza de ridicare a suportului 38 mm/s
 • sarcina maximă 125 kg

Liftor Magic: este cea mai practică variantă a cadru birou reglabil. Datorită suportului în formă de C, are mult mai mult spațiu practic sub masă. Este echipat cu un controler LED cu memorie tactilă încorporat cu ieșire USB-A, blocare pentru copii și sistem anti-coliziune.

 • viteza de ridicare a cadru birou reglabil 35 mm/s
 • capacitatea maximă de încărcare a cadru birou reglabil 100 kg

Care este scopul cadru birou reglabil pe înălțime?

 

Cadru birou reglabil pe înălțime servește pentru a permite utilizatorilor să schimbe înălțimea mesei în funcție de nevoile și preferințele lor.

Acest lucru oferă un mediu ergonomic pentru muncă sau alte activități care necesită ajustarea individuală a înălțimii biroului. Această caracteristică permite utilizatorilor să lucreze în poziția corectă, ceea ce contribuie la confort, sănătate și productivitate.

Cadru birou reglabil pe înălțime sunt adesea folosite în birouri, case, spații de coworking și alte medii de lucru în care este important să se asigure o ergonomie optimă a locului de muncă.

Cadru birou reglabil pe înălțime:

Cele mai importante trei motive pentru a deține un cadru birou reglabil pe înălțime.

 1. Sănătate și confort: deținerea cadre birouri reglabile pe înălțime are beneficii pentru sănătatea și confortul dumneavoastră. Puteți regla cu ușurință înălțimea biroului pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră individuale și cerințelor ergonomice. Acest lucru reduce la minimum riscul de dureri de spate, tensiune și postură necorespunzătoare atunci când stați perioade lungi de timp.

 2. Productivitate crescută: cadru birou reglabil pe înălțime vă permite să alternați între statul în picioare și șezut în timpul zilei de lucru. Deplasarea între diferite poziții ajută la menținerea energiei, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează creativitatea. Ajustarea înălțimii biroului dumneavoastră la activitatea pe care o desfășurați vă permite, de asemenea, să fiți mai productivi și mai eficienți în munca dumneavoastră.

 3. Alegere nesfârșită de opțiuni pentru blaturi de birou: cadru birou reglabil pe înălțime este universal și compatibil cu o varietate de blaturi de birou. Vă puteți alege propriul blat, material și design care se potrivesc cu gustul și stilul dumneavoastră. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă crea propriul spațiu de lucru unic, care se potrivește exact nevoilor și interiorului dumneavoastră.

Avantajele unui cadru birou reglabil pe înălțime

Cadru birou reglabil pe înălțime permite reglarea individuală a înălțimii biroului, ceea ce crește confortul, ergonomia și productivitatea la locul de muncă.

Avantajele cadru birou reglabil pe înălțime:

 • fiabil și ușor de utilizat
 • accesibil la preț
 • nu afectează aspectul existent al echipamentului de birou
 • mare flexibilitate în alegerea unui blat de birou
 • posibilitatea de a schimba înălțimea biroului pentru a obține poziția ergonomică corectă în timpul lucrului