Birouri pentru atelier

Birou reglabil electric pentru atelier

 

Liftor Strong este un birou masiv pentru atelier! Strong este conceput pentru a satisface chiar și cele mai solicitante nevoi, oferindu-vă un spațiu de lucru robust și de încredere.

Unul dintre principalele avantaje ale Liftor Strong este capacitatea sa enormă de încărcare, care ajunge până la 230 kg. Indiferent dacă lucrați cu unelte grele, materiale sau utilaje, biroul nostru poate face față tuturor cerințelor dumneavoastră. Cu o construcție solidă și masivă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instabilitate chiar și în timpul sarcinilor solicitante.

 • Capacitate mare de încărcare de 230 kg
 • Proiectat pentru utilizatorii pretențioși

Controlul Liftor Strong este simplu datorită controlerului cu două butoane. Cu o apăsare ușoară a butoanelor, puteți regla cu ușurință înălțimea dorită în sus sau în jos. Datorită vitezei maxime de 15 mm/s, biroul se adaptează lin și rapid nevoilor dumneavoastră, astfel încât să puteți lucra eficient și să minimizați pierderea de timp.

 • Viteza de ridicare a biroului max. 15 mm/s
 • Controlați biroul folosind controlerul încorporat cu două butoane

Variația de înălțime a Liftor Strong este de la 75 cm la 110 cm, permițându-vă să găsiți poziția ideală de lucru indiferent de înălțimea sau stilul de lucru preferat. Puteți regla biroul astfel încât să fie confortabil și ergonomic pentru dumneavoastră, ceea ce contribuie la sănătatea și confortul dumneavoastră în timpul orelor lungi de lucru.

Pe lângă construcția sa robustă, Liftor Strong oferă și opțiunea de a adăuga accesorii. Puteți adăuga un sertar în partea de jos pentru a depozita unelte sau un panou de agățat pentru a agăța obiectele importante. În acest fel, puteți optimiza organizarea atelierului dumneavoastră și o să aveți la îndemână toate lucrurile necesare.

Accesorii Liftor Strong:

 • Un sertar inferior de depozitare pentru unelte mici poate fi atașat la birou reglabil pe înălțime
 • Panou practic de agățat, folosit pentru a agăța unelte care sunt imediat la îndemână
 • Cutie de depozitare Liftor Ally

Liftor Strong este, prin urmare, alegerea ideală pentru orice atelier în care aveți nevoie să vă bazați pe rezistență, performanță și adaptabilitate.

În plus, credem în calitatea produselor noastre, motiv pentru care vă oferim o garanție de 5 ani și o opțiune de returnar de 100 de zile.

Acum este momentul potrivit pentru a investi într-un birou reglabil Liftor Strong și pentru a obține un birou de lucru excepțional care vă va ajuta să obțineți productivitate maximă în atelierul dumneavoastră.

 

Avantajele unui birou reglabil pentru atelier

 

 1. Capacitate mare de încărcare de până la 230 kg:
  Liftor Strong are o construcție robustă care vă permite să manipulați instrumentele și materialele grele fără griji.
 2. Control simplu:
  Controlul cu două butoane vă permite să reglați ușor și convenabil înălțimea biroului în funcție de nevoile dumneavoastră.

 3. Viteza maximă 15 mm/s:
  Biroul se adaptează rapid și fără probleme cerințelor dumneavoastră, permițându-vă să lucrați eficient.

 4. Variație de înălțimi de la 75 cm la 110 cm:
  Biroul poate fi ajustat cu precizie la înălțimea optimă de lucru pentru confortul și ergonomia dumneavoastră.

 5. Construcție masivă și solidă:
  Datorită designului său solid, Liftor Strong este stabil și durabil chiar și în timpul sarcinilor solicitante.

 6. Posibilitate de îmbogățire cu accesorii:
  Puteți adăuga un sertar inferior pentru depozitarea uneltelor și un panou de agățat pentru agățarea practică a obiectelor importante.

 7. Flexibilitate și adaptabilitate:
  Liftor Strong vă permite să creați un spațiu de lucru optim care se potrivește nevoilor dumneavoastră individuale.

 8. Design ergonomic:
  Biroul este conceput pentru a oferi o ergonomie optimă și pentru a sprijini o postură de lucru sănătoasă.

 9. Garanție 5 de ani:
  Cu Liftor Strong, obțineți asigurarea calității și a funcționării pe termen lung, deoarece oferim o garanție de 5 ani pentru produsul nostru.

 10. Livrare rapidă:
  Producem și livrăm blaturi personalizate în 24 de ore, permițându-vă să obțineți rapid un birou exact conform specificațiilor dumneavoastră.